Menu
* * *

Informatie

* * *


0492 Zoekt De Beste Feestzangers 2017 loopt van vrijdag 31 maart tot en met vrijdag 19 mei (finale). In deze talentenjacht richten wij ons specifiek op het genre "feest". Wie krijgt het volledige publiek mee? Wie wint de jury compleet voor zich? Wie brengt het feestgehalte naar een unaniem hoogtepunt? De beste deelnnemers van alle voorrondes gaan door naar de halve finales o vrijdagavond 5 mei en vrijdagavond 12 mei. In de halve finales worden de uiteindelijke finalisten geselecteerd die deel gaan nemen aan de grote finale op vrijdag 19 mei. Daar zal worden gestreden om de plaatsen/prijzen 3, 2 en 1.

Inschrijving

Iedereen vanaf 16 jaar en ouder kan zich kosteloos inschrijven via de inschrijf of ik wil meedoen button. Na inschrijving ontvang je een bevestiging van deelname per email. Zorg dus dat je e-mailadres correct is. Daarin vind je tevens alle benodigde informatie (tijden, locatie, adres, etc.).

Programma

De deelnemers worden om uiterlijk 21 uur verwacht bij Cafe Bar De Bascule op de Havenweg 8-14 in Helmond. Zorg dat je op tijd aanwezig bent zodat iedereen de gelegenheid krijgt om zijn/haar muziekstuk vooraf te oefenen (soundcheck) en de geluidstechnicus de gelegenheid te geven om je stem optimaal te laten klinken en alles goed in balans te zetten.

Prijzen

Tijdens de grote FINALE op vrijdagavond 19 mei zullen de finalisten strijden om de hoofdprijs: een cash geldbedrag van 750 euro.

Daarnaast voor de nummers 1, 2, en 3 zijn ook andere prijzen te winnen, waaronder: diverse waardecheques twv. 100, 175, en 250 euro te besteden bij een professionele opnamestudio, en een optreden tijdens een van de meet&greet middagen van Puur Hollands (Radioprogramma Omroep Helmond).

 

 

Je gaat bij inschrijving akkoord met het reglement. Je kunt het reglement nalezen en/of uitprinten via deze link