Menu
* * *

Reglement

* * *

0492ZoektDeBesteFeestzangers is een talentenjacht die gehouden wordt bij cafe-bar De Bascule, gelegen aan de Havenweg 8 – 14 (Havenplein)  te Helmond. Hoofddoel is het bieden van een podium aan nieuw zangtalent specifiek in de categorie 'feest'.

 

Inschrijving
Iedereen (minimum leeftijd deelname: 16 jaar) kan zich kostenloos inschrijven via de website www.0492ZoektDeBesteFeestzangers.nl of via de FacebookLIKEpage www.facebook.com/0492ZoektDeBesteFeestzangers

 

Keuze liedjes

Iedere kandidaat dient 4 liedjes naar keuze voor te bereiden. Dit mogen ook zelf-geschreven liedjes zijn. Het gaat om het genre 'feest / ambiance'. Dit mogen uiteraard Nederlandstalige liedjes zijn maar er mag ook in andere talen gezongen worden. Bijvoorbeeld: als je met 'Proud Mary' van Tina Turner de hele kroeg mee krijgt dan is dat ook toegestaan. De songs mogen niet langer dan 5 minuten duren per lied.

De kandidaat is zelf verantwoordelijk voor de begeleidingen / karaoke-banden. Muziek en korte biografie minimaal 1 week van tevoren aanleveren via
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Op de avond zelf je muziek meenemen op audio-cd, flashcard of USB (mp3, GEEN wav).

Het is NIET toegestaan dat twee deelnemers hetzelfde liedje zingen. Om dit te voorkomen dient elke deelnemer of deelneemster vooraf zijn of haar liedjeskeuze door te geven. Dan geldt: de eerste die ermee komt mag het liedje ook daadwerkelijk zingen. Komt er hierna een deelnemer met hetzelfde liedje, dan is deze genoodzaakt een ander liedje te kiezen.

Tijdstip aanwezigheid
Iedere kandidaat wordt geacht uiterlijk om 21:00 uur aanwezig te zijn. Ben OP TIJD! Zeker ook vanwege het strakke draaiboek en de soundcheck.

 

Afmelden

Bij verhindering minimaal 24 uur van tevoren afmelden.

Jury
Iedere kandidaat zal door een vakkundige jury beoordeeld worden. Er wordt gekeken naar de punten: presentatie & uitstraling, zangtalent, entertainmentwaarde, muziekkeuze, maar bovenal: het feestgehalte. Over het oordeel van de jury kan niet in discussie gegaan worden.

Zoekraken
De organisatie is niet verantwoordelijk voor spullen die worden vergeten, zoals cd's, kleding, etc. Let er dus op dat je niets vergeet bij vertrek. 

 

Bereikbaarheid / vervoer

Cafe-bar De Bascule is gelegen aan de Havenweg 8 – 14 (Havenplein) in het stadshart van Helmond. Er is voldoende parkeergelegenheid (let op: betaald parkeren tot bepaalde tijd). De Bascule is op (15 minuten) loopafstand van het centraal station (Helmond) bereikbaar. Let op: om 24:00 uur vertrekt de laatste trein.

De 5 meest gestelde vragen en antwoorden

  • ·Ik wil niet als eerste optreden. Kan daar rekening mee gehouden worden?
  • Het lukt me niet meer om na afloop thuis te komen. Ik wil graag een hotelovernachting in de regio boeken. Kan ik dit via 0492ZoektDeBesteFeestzangers regelen?

Hotels in de buurt zijn Golden Tulip Westende en Hotel St. Lambert.

  • ·Ik kan geen karaokeversie vinden van het liedje dat ik wil doen. Mag ik met de originele zanger / zangeres meezingen?
  • ·Ik wil graag optreden met live begeleiding als gitaar of piano. Mag dat? En zijn daar instrumenten aanwezig?
    Dat mag. Er zijn echter geen instrumenten en / of toebehoren aanwezig. Je dient zelf zowel het instrument als de kabels / toebehoren etc. mee te nemen. Mocht je met live instrumenten komen dit graag minimaal een week van tevoren aangeven.
  • Mag ik mijn fans meenemen? Wordt er entree geheven?
    Ja hoor, je mag al je vrienden, familie, fans meebrengen. De entree is geheel gratis!

Planning avond
- 21:00u                       ontvangst kandidaten
- 21:00u                       kort soundchecken (geen hele nummers maar slechts een stukje)
- 22:00u                       start / aanvang 1e deel (alle deelnemers zingen een nummer vrije muziekkeuze)
- 22:30u                       pauzeblok 1: gastoptreden gastjurylid
- 23:15u                       2e deel (alle deelnemers zingen 3 nummers uptempo)
- 00:45u                       pauzeblok 2: jury trekt zich terug
- 01:15u                       uitslag winnaar van de avond

 

Wat verder van belang is …

>          het nuttigen van zelf meegebrachte drank is niet toegestaan

>          het is niet toegestaan gebruik te maken van attributen die de voortgang van de talentenjacht            belemmeren en de veiligheid van deelnemers en toeschouwers in gevaar kan brengen

De Organisatie

Jan Maas & Aaron Dijsselbloem

0492 540 798

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.